Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Generelt om Kondigrafen

Velkommen til Kondigrafen

Åbnings dato:   1999
Areal:   1657 kvadratmeter
Ejerforhold:   Dansk privatejet
Antal medarbejdere:   25 – 30
     
Kvalitetssikring:   Member Tracking system
Hvem passer på dig:   14 Top kvalificerede trænere
                                              
Aktivitets tilbud:   Holdtræning / Indendørscykling                                            
     
Vi har følgende udstyr og faciliteter:   - Styrketræning - to forskellige typer motionsudstyr.
- Løbebånd, cykler, romaskiner, crosstrainere og trappemaskiner.
- Udstrækningsafdeling med skitræner, balanceudstyr og rygstrækker.
- Løse vægte og vægtsstænger.
- 4 Solarier, der sikrer nøddebrun farve året rundt.
- Sauna og bad for herrer og damer.
- Omklædning med skabe til opbevaring af værdigenstande.
- Massage ved fysiurgisk massør og idrætsskadeterapeut.
- Bold legerum med tv for børn døgnet rundt fra 3½ år til 8 år.
     
Eksterne rådgivere:   Autoriserede kiropraktorer
    Kiropraktisk undersøgelse, røntgenbilleder og behandling er tilbud til rygpatienter med længerevarende og/eller tilbagevendende symptomer, som ca. 950 medlemmer allerede har benyttet sig af.
     
Holdaktiviteter:   Vi tilbyder forskellige holdaktiviteter. Programmet spænder vidt, fra bodybike, step, bodytoning, Mix Matrial art til yoga og Nia-teknik.
     
Helbredstest:  

Derudover er vi det eneste center, der kan tilbyde Microfit helbredstest og livsstilsanalyse. Vi kan analysere din livsstil og vurdere dit generelle helbred. Vi kan også måle dit kolesteroltal og blodtryk, din fedtprocent og puls, smidighed og styrke samt dit kondital.

På den måde kan du hele tiden følge din fremgang. En fuld test tager ca.1½-2 timer. Testudstyret er godkendt af det amerikanske forsvar og brandvæsen til optagelses prøver. Udstyret blev anvendt til at teste deltagerne ved de Olympiske Lege i Sydney, Australien.

Kondigrafen har gennem de sidste 10 år været med til, at ændre billedet af fitnesscentrene. Det er ikke bodybuildere eller dem med g-streng og glitrende tøj, der styrketræner hos os. Det er den brede del af befolkningen fra ca. 14 – 87 år der har opdaget, hvor fornuftigt et supplement fitnesstræning er til hverdagen.

Generelt om Kondigrafen

Kondigrafen er stemningsfuldt indrettet i den gamle Husum Bio fra 1954. Bygningen rummer alt inden for træning og sund livsstil. Vi har det bedste træningsudstyr inden for styrke- og konditionstræning og holdtræning der spænder lige fra afslappende yoga til mix martial art og bodybike med fuld fart på, men også mere traditionel aerobic er at finde på programmet. Sidst men ikke mindst har vi sauna, massage, sol og lille café med kolde og varme drikke.

Med 80 motionsmaskiner har Kondigrafen et af landets største og bredeste udvalg af forskellige motionsredskaber. Alle motionsredskaberne er omhyggeligt udvalgt og i en klasse helt for sig selv.
Klik her for mere information om træningsudstyret.

1657 kvm. Fordelt på 7 forskudte plan, 12 rum, 9 trapper, afslappende stille og rolig digital lyd fra JBL højtalere og op til 7,5 meter til loftet, er alt sammen med til at skabe et spændende miljø og en rigtigt god atmosfære.

Styrke- og konditionstræning findes i 3 forskudte planer, i den tidligere loge og store sal, BIO 1 tidligere med plads til 500 biograf stole.

Bodybike og foredragssalen findes i den tidligere biograf sal, BIO 2 med plads til 135 personer. Alt er som i gamle dage, med filmlærred og trappesatser, hvor der i stedet for biograf stole nu er cykler. Det danner den perfekte ramme for, at alle kan se og følge med til både Bodybike og foredrag.

Den almindelige holdtræning foregår i den tidligere BIO 3 med plads til 141 biograf stole. Her er gulvet bare rettet ud til et fjedrende sports gulv, som skåner dine knæ og ryggen. Så her er der plads til Reebok step bænke, aerobicmåtter, bokse bolde i loftet og pilates bolde.

Kvaliteten i højsædet

De fysiske rammer

Kvaliteten af de fysiske rammer i Kondigrafen er for os noget af det vigtigste! Det gælder lige fra valget af lokalet til Kondigrafen og til inventar og udsmykning. Fra kvaliteten og mængden af træningsudstyret i forhold til mængden af medlemmer, til valget af baggrundsmusik og kvaliteten af vores højtalere. Fra hvad der vises på vores storskærm til kvaliteten af vores rengøring. Intet er overladt til tilfældigheder.

Rådgivning:

Vores instruktører er nogle af de mest engagerede og veluddannede instruktører i landet, der med gennemsnitligt 25 år i branchen er med til at sikre, at du får udarbejdet det helt rigtige træningsprogram til dit behov og niveau og som samtidig tager højde for eventuelle skader. En god personlig træner koster typisk 450-495 kr. pr. time. Det er en yderst rimelig pris, men vi kan bare ikke leve med, at spille russisk roulette med vores medlemmers liv og lemmer. Derfor er al rådgivning, programlægning og generel vejledning fra vores instruktører inkluderet i dit abonnement. Vi opdaterer løbende dit program, så du altid har et personligt træningsprogram, der giver dig optimalt udbytte.

Personlige programmer:

For at sikre, at vi kan leve op til vores egne kvalitetskrav, ønsker vi at kende alle, der benytter Kondigrafen. Når vi laver dit personlige program, tager vi højde for, hvad du laver til daglig, hvad du gerne vil opnå med din træning, og hvad du mener vi kan hjælpe dig med. Gennem vores engagement i vores medlemmers liv sikrer vi en høj kvalitet hele vejen gennem dit træningsforløb.

Motion virker ligesom slankekure, det virker så længe man gør det.
Tænk langsigtet, det giver vedvarende resultater.

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.