Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Træningsfaciliteter

I Kondigrafen lægger vi stor vægt på kvalitet, hvilket vores valg af træningsudstyr også afspejler. Her kan du læse og se hvorfor vi har det bedste træningsudstyr, og hvor meget forskelligt der er at vælge i mellem. Det er alt sammen med til, at sikre dig den bedste og sikreste måde, at opnå de bedst mulige resultater.

Om Keiser træningsudstyr (historie)

Keiser Corporation har med succes i over 30 år været med til at ændre den måde, ”både almindelige mennesker i alle aldre og verdenseliten inden for mange forskellige sportsgrene”, træner på. Keiser lufttræningsudstyr har altid været på forkant med forskning af fysisk træning, og har i dag 30 forskellige styrketræningsmaskiner og test træningsudstyr til både unge, ældre og elite sportsfolk.

Der findes i Danmark 936 Keiser træningsmaskiner rundt om i førende danske eksklusive fitnesscentre og specielle genoptræningscentre f.eks.. Ryg centeret, Hans Knudsens Plads, Østerbro; Årets sport Kommune 2007, Ballerup kommune; Københavns Kommunes Sundhedscenter CAB. M.fl.

Om Keiser træningsudstyr (Hvorfor luft ? F=m∙a)

Forestil dig, at du vejer 70 kg og står i en elevator på en personvægt. I det elevatoren bevæger sig ændrer din vægt sig og forklaringen er (F=m∙a) Newtons fysiske love om tyngdekraft og acceleration. Dvs. en given vægt aldrig vejer det samme i bevægelse, som når den ligger stille. Træner man på traditionelt vægttræningsudstyr ændrer vægten sig væsentligt med hastigheden, hvilket giver unødvendige belastninger på muskelhæftelser, sener og led, hvilket øger risikoen for skader betydeligt.

Det er netop derfor Keiser anvender luft, som modstand, fordi luft som modstand eliminere træk- og stødpåvirkninger på sener, muskler, led og gør det til det mest skånsomme træningsudstyr.

Keiser træningsudstyr er unikt ved at være det eneste træningsudstyr, hvor man kan træne ved alle hastigheder, hvilket giver mulighed for at træne eksplosivt og opnå størst mulige kraft i forhold til tid. Udover at være skånsomt træningsudstyr for almindelige mennesker er det også interessant for bl.a. sportsudøvere, som ønsker maksimal styrke ved den størst mulige hastighed. For en vægtløfter er det næsten ligegyldigt, hvor lang tid det tager, at løfte den maksimale vægt, men f.eks. for en håndbold- eller fodboldspiller er det yderst vigtigt, at sende bolden af sted med den størst mulige kraft og hastighed. Disse trænings muligheder opnår du kun i Keiser træningsudstyr.

Højhastighedstræning henvender sig specielt til sportsudøvere, fordi det også giver mulighed for at træne hurtighed, udholdenhed og muskelspændstighed. Muligheden for at træne langsomt er der altid med traditionelt træningsudstyr, men med Keiser har man mulighed for at vælge mellem at opbygge muskler, kraft og styrke eller hurtighed og muskel udholdenhed.

Keiser er det eneste træningsudstyr, hvor et let tryk med tommelfingeren eller foden ændrer belastningen med det samme, hvilket kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt under øvelsens udførelse. En anden stor fordel ved Keiser udstyr er at vægtmodstanden, kan ændres fra 100 gram til 1 kg ad gangen. Det betyder rigtigt meget for den der har brug små ændringer af gangen. Træningsudstyret tæller også alle dine gentagelser når du træner, og så er det næsten lydløst at træne på i modsætning til vægte.

Keiser træningsudstyr koster dobbelt op, hvad almindeligt jern træningsudstyr koster. De fleste fitness centre kender ikke værdien af Keiser træningsudstyr og ønsker heller ikke, at bruge så mange penge på træningsudstyret, når man kan få jern træningsudstyr til langt under det halve. Men for os i Kondigrafen er det vigtigt, at kunne tilbyde dig det bedste udstyr, da vi ved hvor stor en betydning det har.

Manchester United bruger Keiser

Citat: "Dette var en institutionel beslutning på baggrund af vores træningsfilosofi og de moderne metoder vi bruger til at træne vores spillere. Keisers udstyr er utroligt funktionelt og efterligner de bevægelser vores spillere bruger på banen.

Vores træning på Keisers udstyr har helt sikkert været medvirkende til den succes vi har haft i denne sæson. Vi har brugt udstyret til alt fra daglig træning til genoptræning efter skader, samt test og overvågning."


Tony Strudwick
Head of Sports Science
Manchester United Football Club

Manchester United

Keiser udstyr

Herunder kan du se billeder af de forskellige Keiser lufttræningsmaskiner. Vi har 37 Keiser maskiner i Kondigrafen. Vi har selvfølgelig flere af hver model, så du ikke skal stå og vente, hvis der er andre, som bruger den samme maskine.

Længere nede på siden kan du se alle de andre træningsmaskiner, vi har i Kondigrafen. Desuden har vi flere af de samme maskiner, så du ikke skal vente, hvis den enkelte træningsmaskine er optaget.

Klik på billederne for at forstørre billedet

 
Mave Biceps Bryst pres Øvre ryg - Træk til nakken Bagside lår Forside lår Ben pres Lænden
Skulder pres Gluteus maximus Triceps Øvre ryg - Træk til bryst Abductor - Yderside Adductor - Inderside Siddende læg bagsidelår
Forsidelår Benpres Squad Bryst øvelse - Peck deck Brystpres - Dobbelt Øvre ryg - Træk til bryst - Cirkel Funktionel træner Udstræknings zone

Fitness Bike

Fitness Bike er nok Danmarks mest solgte og populære spining cykel, derfor var det et naturligt valg for os i Kondigrafen.

David udstyr

Træningsudstyret fra David er designet med en ensartet linie gennem hele serien. David træningsudstyret er traditionelt træningsudstyr med vægte. David er biomekaniks og ergonomisk udviklet, som sikrer at øvelserne udføres anatomisk korrekt, og samtidig giver det en god siddekomfort. Der er ingen farlige wirer eller kæder, og de bevægelige dele er indkapslet, hvilket giver optimal sikkerhed.

Fitness Bike
Multifunktionsmaskine Håndvægte fra 1-30 kg. Bænkpres - Squad stativ Vægtstænger fra 12,5 - 35 kg. Vægtstativ til løsevægte Træk til nakken - Rygtræner Træningsbænke 5 stk.
Træningsbænke 5 stk. Multitræk maskine 2 stk. Biceps bænk Dip stativ Romerstol - Mavetræner Nedre mavetræner Lænd og ryg strækker

Stex kredsløbsudstyr

STEX er en af verdens førende producenter inden for kredsløbsudstyr, som omfatter Crosstrainere, alm. motionscykler, side motionscykler med ryglæn og løbebånd. Med innovativt design og driftssikkerhed ud over det sædvanlige har STEX begejstret fitnesscentre verden over. Derfor har STEX også været et naturligt valg i Kondigrafen.

Alt kredsløbsudstyret har indbyggede programmer, med bl.a. pulstræning, fedtforbrænding, interval og konditionstrænings programmer.

Løbebåndene giver selv løbere, som Wilson Kipketer udfordring med hastighed op til 25 km/t og med negativ hældning på -5 grader og op til 20 graders positiv hældning på løbebåndet. Så skulle der også være udfordring nok til, at forberede sig til, at bestige Mount Everest.

På displayet kan du hele tiden følge med i den tilbagelagte distance, hvor mange kalorier du har forbrændt og dine tider. Puls måler i håndtagene eller via pulsbælte sikre, at du altid arbejder efter den helt rigtige puls, der svarer til din alder og fysiske formåen.

Cykel med ryglænCrosstrainerLøbebåndAlm. motionscykel

Fluid rower - perfekt til fuld kropstræning

Roning er en passion for mange mennesker; en sportsform der giver fantastisk træning og stor mental tilfredshed. Intet giver den samme følelse som roning 'på vand' mennesket mod elementerne…

Fluid Rower er den første og eneste indendørs romaskine, der tilbyder trinløs belastning helt fra ingenting til olympisk sprint, uanset alder og erfaring, er der en modstand der passer. Brugervenlig computer med auto start og enkelt tryk, men er du til mere er der også indbyggede avancerede træningsprogrammer, hvor du samtidig kan se din hjerterytme med Polar© Pulsmåler.

Modstanden i Fluid Rower er vand, i modsætning til traditionelle romaskiner, der enten anvender luftmodstand eller magneter. Derfor skal der ikke holdes et givent antal ror tag for at opnå den ønskede modstand. Med Fluid Rower er den ønsket belastning tilstede fra første tag, selv ved moderat hastighed. Med det unikke patenterede væskebelastningssystem er Fluid Rower forud sin tid.

Fluid Rower er simpel at forstå og nem at anvende, en fryd for øjet og virkeligheds tro lyd, fra vandet, der plasker rundt ved hvert åretag.

Komfertabelt sæde med god sædehøjde, der gør ind- og udstigning nem og ubesværet.

 

Stairmaster verdens bedste trappemaskine

Stairmaster er verdens første (1986) og førende producent af trappemaskiner. Stairmaster 4600 PT har to uafhængige pedaler for, at simulere trapper. Trappe maskinerne er en anderledes udfordring på udholdenhed, og er ikke til at overvinde.

Trappemaskinen har et bredt udsnit for forskellige træningsprogrammer. Stairmasteren er bare endnu en mulighed for, at få din kondition helt i top og få en fast bagdel.

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.