Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her

- Kundeudsagn

Der er rigtigt mange gode grunde til at komme i god fysisk og psykisk form, her kan du læse om hvem der typisk gør det og hvorfor de gør det...

Man siger lige børn leger bedst og derfor mener vi det er væsentligt for dig, at du kan identificere dig med de andre motionister, der benytter Kondigrafen, så her er et lille udsnit af vores motionister, samt hvorfor de går til motion i Kondigrafen.

Du kan komme og gå i Kondigrafen, som det passer dig bedst, men ved dit første besøg skal du aftale tid. Så har vi afsat speciel tid til, at sætte dig rigtigt og grundigt ind i tingene og hvis du har lyst, kan vi give dig nogle flere gode grunde til at komme i gang med motion i Kondigrafen.

Viggo, Født 1939

- Startede i Kondigrafen 2004.

Jeg har cyklet 25 gange sjælland rundt og løbet 20 marathon, så jeg har altid dyrket meget sport. Styrketræningen er god, fordi jeg får styrket led og muskler. Friheden til at kunne træne, når jeg har tid, er guld værd for mig.

Lise, Født 1985.

- Startede i Kondigrafen 2006.

Jeg ville tabe mig og have strammet mave og lår op inden badesæsonen. Kondigrafen er et rart sted og så ligger det centralt.

Frank, Født 1957.

- Startede i Kondigrafen 2004.

Jeg vil hellere dyrke individuel sport, og med en travl hverdag har jeg brug for at slappe af og vedligeholde min krop i Kondigrafen 3 gange om ugen.

Kirsten, Født 1961.

- Startede i Kondigrafen 2001.

Jeg går i centeret fordi jeg har haft problemer med min ryg. Med tiden fik min ryg det bedre. Jeg kan slet ikke undvære min morgentræning, som er en rigtig god start på dagen.

Kristian, Født 1975.

- Startede i Kondigrafen 2006.

Min læge har anbefalet mig at træne, fordi jeg havde for højt blodtryk og ville gerne i bedre form. Og så gjorde det heller ikke noget hvis jeg kunne få en pænere krop.

Anders, Født 1946.

- Startede i Kondigrafen 2005.

Jeg er tidligere racerkører og kører stadig en del i min fritid, derfor er det meget vigtigt at holde formen i orden. Derudover gør det jo ikke noget at man ser lidt godt ud.

Lili, Født 1948.

- Startede i Kondigrafen 2001.

Siden jeg startede i Kondigrafen, har jeg styrketrænet og deltaget i selvforsvar og boksning 2-3 gange om ugen. Jeg føler mig stadig som en på 30 og træningen giver godt humør og mere overskud i dagligdagen og til mine børnebørn.

Annelise, Født 1958.

- Startede i Kondigrafen 2007.

Mine første mål er faktisk nået, så nu holder jeg bare formen ved lige og nyder min træning. Jeg prioriterer sundhed højt, at være stærk og have et fysisk og psykisk overskud til daglig- dagen, det opnår jeg ved at træne i Kondigrafen.

Jytte, Født 1928.

- Startede i Kondigrafen 2006.

Jeg er holdt op med at ryge og ville undgå at tage på i vægt. Kondigrafen har hjulpet mig, så vægten steg kun ganske lidt og det er de rigtige kilo iform af stærkere muskler. Jeg er blevet meget glad for at træne her.

Camila, Født 1981.

- Startede i Kondigrafen 2002.

Jeg startede primært for at tabe mig og få et større velvære. I centeret har de været gode til at støtte mig i mit mål og det er dejligt både med en lille opsang og klap på skulderen når der er brug for det.

Trine, Født 1973.

- Startede i Kondigrafen 2005.

Jeg kan slet ikke undvære den ekstra energi og velvære det giver at træne. Efter jeg fødte har jeg været til genoptræning for at holde formen. Det er jeg rigtig glad for i dag.

Ellen, Født 1920.

- Startede i Kondigrafen 2004.

Jeg har gigt, så min træning tre gange om ugen er vigtig, for at jeg kan fungere i dagligdagen. Og så er her rigtig rart at være og hyggeligt at mødes og få en snak med de andre i centret.

Karin, Født 1956.

- Startede i Kondigrafen 2004.

Da jeg startede var det primært for, at komme i bedre form og få et større overskud til hverdagen, det er faktisk opnået, men det skal jo vedligeholdes og Kondigrafen er et godt sted at træne.

Anne, Født 1954.

- Startede i Kondigrafen 2007.

Jeg startede på grund af en stivhed i nakken, som nu er helt væk. Jeg synes det er rart, at kunne indpasse træningen, hvornår på dagen man har tid og lyst. Centeret er et rart sted med god atmosfære.

Helmer, Født 1952.

- Startede i Kondigrafen 2008.

Jeg har holdt mig i god form ved løb, men primært om sommeren. I Kondigrafen kunne jeg holde mig i form året rundt uanset vejret. Jeg træner sammen med min kone.

Susanne, Født 1967

- Startede i Kondigrafen 2001.

Kondigrafen er mit fristed, når jeg skal slappe af fra hverdagen. Jeg kunne ikke tænke mig, at træne andre steder og har anfalet Kondigrafen til flere af mine venner. Jeg har gennem årene, løbende fået lagt nye trænnigs-programmer, så min træning altid passer med min fremgang.

Hanne, Født 1960

- Startede i Kondigrafen 2007.

Resultaterne har bl.a. været et væsentligt større fysisk og psykisk overskud i dagligdagen. Og så skader det jo ikke, at holde min figur vedlige også i fremtiden. Det er et rart sted at træne og personalet er altid klar med hjælp og vejledning med mit træningsprogram.

Connie, Født 1957

- Startede i Kondigrafen 2001.

Jeg har allerede besøgt Kondigrafen 1200 gange og mit udbyttet har været stort både fysisk og psykisk. Jeg er rigtigt glad for mine ugentlige besøg i Kondigrafen og kunne aldrig forestiller mig at stoppe med træningen og så er det rigtig hyggeligt, at træne i Kondigrafen.

Kirsten, Født 1960.

- Startede i Kondigrafen 2003.

Stedet er noget særligt for mig. Lokalerne er rigtig flotte og når du træder ind, fornemmer du en ro og en god atmosfære, hvor der er plads til alle og hvor der bliver lagt mærke til dig.

Malene, Født 1987.

- Startede i Kondigrafen 2007.

Jeg var meget træt og havde fået for meget på sidebenene og valgte kondigrafen, fordi jeg ikke har særlig god oplevelse med de store centre. Jeg har smit 14 kg. og har meget mere energi, og nu er det en livsstil for mig. Trods det er et lille sted, er der mange hold og det er meget personligt.

Anne, Født 1983.

- Startede i Kondigrafen 2000.

Der er altid en rar og venlig atmosfære og man er ikke bare et nummer i rækken. Derfor kunne jeg ikke tænke mig, at træne andre steder. Udover at være kommet i rigtigt god form, er det mental afslapning for mig, så jeg har mere overskud til mit studie som Cand.pæd.pæd.psyk.

Gorm, Født 1963.

- Startede i Kondigrafen 2004.

Da jeg startede i Kondigrafen, havde jeg rigtigt mange rygsmerter, nu har jeg ingen rygsmerter og har opnået betydelig mere kondition og styrke. Min sunde livsstil har også gjort, at jeg er stoppet med at ryge, hvilket alt sammen har givet mig betydeligt mere fysisk og psykisk overskud, som jeg bl.a. har brug for, når jeg tager på fem skiferier om året. Normalt går det jo ned ad bakke med alderen, men for mig går det faktisk bedre, jeg tør slet ikke tænke på, hvad jeg kan opnå, når jeg blive 70 år.

Jette, Født 1947.

- Startede i Kondigrafen 2006.

Det at træne i Kondigrafen er en gave til mig selv, men startede fordi min afkalkning af knogler var meget fremskreden. Efter 2½ års træning er min knogle tæthed ifølge rigshospitalet steget med 17 %, så jeg er i normalområdet nu. Træningen er bare rigtigt god for min alderdom, derudover har jeg fået meget mere overskud og energi i dagligdagen.

Laleh, Født 1955.

- Startede i Kondigrafen 2003.

Det bedste jeg har gjort for mig selv i hele mit liv er, at begynde at træne i Kondigrafen. Der er altid god omsorg og instruktørerne altid behjælpelige med vejledning og nye træningsprogrammer, som sikrer at min ryg hele tiden bliver bedre, hvilket jeg har brug for i mit arbejde som pædagog.

Else.

- Startede i Kondigrafen 2009.

Jeg startede i Kondigrafen, da beliggenheden er ideel for mig. Indretningen er virkelig flot og udnyttelsen af lokalerne er helt ideel. Der er et meget stort udbud af forskellige maskiner og god plads omkring dem og faktisk ingen ventetid, det synes jeg er rart.

Else, Født 1951.

- Startede i Kondigrafen 2004.

Efter en periode med stress blev jeg anbefalet, at starte til fysisk træning. Med Kondigrafens yoga hold og styrketræning med rigtig god vejledning og mange personligt tilpassede træningsprogrammer, har jeg opnået utrolig god fysisk og psykisk styrke igen. Jeg kunne slet ikke forestille mig at stoppe igen.

Pierre, Født 1961.

- Startede i Kondigrafen 2008.

Jeg havde lidt ryg problemer, som jeg gerne ville af med, og med god vejledning og stabil træning er min ryg klart blevet bedre. Valget af Kondigrafen var på grund af de rolige, hyggelige og renlige omgivelser og den mere personlige betjening.

Gurli, Født 1954.

- Startede i Kondigrafen 2007.

Jeg havde en meget svær periode med stress og var både fysisk og psykisk langt nede, valget af Kondigrafen var derfor let, da man her vægter det personlige engagement højt. Det gav mig det løft der skulle til, for igen af få det godt. Jeg har nu været igennem en operation for åreforkalkning og grundet træningen, kom jeg hurtigt ovenpå igen.

Mathias, Født 1950.

- Startede i Kondigrafen 2006.

Inden jeg startede i Kondigrafen, var jeg rundt og kigge forskellige steder sammen med min kone og der er meget stor forskel på centre. Men for mig var valget let. God plads, masser af rigtigt gode træningsmaskiner og ingen ventetid, et vokset publikum, meget hjælpsomme instruktører, der altid holder øje med hvad jeg laver. Det gør det alt sammen behageligt og nemt og sikkert for mig, at dyrke motion og opnå velvære.

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.