Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Holdtræning
Holdundervisning er fællesnævneren for en hel stribe specialiserede træningsformer, som du kan kombinere til dit personlige behov og ambitionsniveau.
 

Hvilket hold passer bedst til dig?

Holdundervisning er fællesnævneren for en hel stribe specialiserede træningsformer, som du kan kombinere til dit personlige behov og ambitionsniveau.

Alle hold griber forbrænding og kondition forskelligt an. Nogle af holdene tilføjer endda elementer fra styrketræning. Der er noget for alle aldre, kropsbygninger, temperamenter og ambitionsniveau samt rig mulighed for at kombinere flere hold med dit personlige program, så du får præcis det udbytte du vil have.

Udbuddet af hold er under konstant forandring. Nye hold og instruktører dukker op og andre forsvinder i takt med ændringer i tilslutningen til holdene. Desuden kommer der til stadighed nye bevægelsesformer til i takt med, at der opstår nye behov eller ny viden på området.

Vil du have en fastere krop eller bedre kondition? Lære steptrin, selvforsvar, hamre løs på en boksebold eller styrke din balance og få indre styrke? Holdtræning er for dig, der søger et fast supplement til styrke- og konditionstræningen.

Det kan være lidt svært at vælge, men prøv nogle forskellige hold og instruktører. Er du alligevel i tvivl om niveauet passer til dig så spørg i receptionen.

Nogle hold findes i forskellige sværhedsgrader, lad ikke din forfængelighed melde dig til et hold for øvede, hvis du er begynder. Du risikerer bare at løbe ind i en skade og du får temmelig sikkert ikke lige så meget ud af timen, som hvis du vælger en time med en sværhedsgrad og et tempo, der passer til dit sande niveau. – Vær realistisk – og spring så bare ud i det! God fornøjelse.

Det har ikke den store betydning hvilket tøj du vælger at træne i. Det kan sagtens bare være shorts og en gammel T-shirt. Det vigtigste er, at du har et par gode aerobic sko, der både giver rigeligt med støtte og har en god affjedring. Skoene må selvfølgelig kun bruges indendørs og husk, at et par gode sko kan spare dig for mange skader!

» Klik her for at se holdbeskrivelsen (Word dokument)

 

 

Praktiske oplysninger om holdtræning

Vi tilbyder alle hold, hvor tilslutningen er stor nok. Du har som bruger derfor stor indflydelse på hvilke og hvor mange hold, der bliver tilbudt. Hvis der er under 4 tilmeldte til et hold, bliver holdet aflyst og der bliver ringet afbud til dem, der har tilmeldt sig. Du er selvfølgelig velkommen til at beslutte dig i sidste øjeblik, men hvis du ikke har tilmeldt dig i god tid, risikerer du at holdet er aflyst, eller at der ikke er plads på holdet.

Du kan tilmelde dig til de forskellige hold enten på kundecomputeren i Kondigrafen eller via vores bookingsystem på vores hjemmeside. Det er muligt at tilmelde sig hold op til fire uger frem. Du behøver derfor kun ringe til os, hvis du skal melde afbud til et hold. Afbud skal ske inden kl. 12.00 samme dag, hvis det er et formiddagshold, skal du melde afbud senest dagen før. Ved manglende afbud trækker vores system 30 Kr. eller tilsvarende dage på dit abonnement.

Der gælder de samme regler for brug af indendørs sko til holdtræning, som når du styrke- og konditionstræner i Kondigrafen. Skift venligst i omklædningsrummet og medbring også et håndklæde til aerobicmåtten.


 

   
© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.