Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Livsstils- og HELBREDSTJEK

MicroFit er et værktøj til vurdering af, hvor der præcist skal sættes ind, når din træningsrådgiver planlægger dit fitnessprogram. Er dit blodtryk lidt højt? Er det rygsmidigheden eller den generelle styrke der skal forbedres? Er kolesteroltallet for højt? MicroFit giver dig og din fitnessrådgiver overblikket og en øjeblikkelig status.

MicroFit testudstyr måler:

 • BMI
 • Kondital
 • Blodtryk
 • Iltoptagelse
 • Kropsstyrke
 • Rygsmidighed
 • Kolesterol tal
 • Puls ved hvile og fysisk arbejde
 • Fedtprocent på 7 forskellige måder
 • Livsstilstest
 • Tilstandsrapport

Hvorfor teste kroppen?

Fordi det er motiverende og sjovt og giver et præcist billede af, hvor der skal sættes ind.

Når du gør en indsats, kan du følge med i dine fremskridt og kroppens forandringsproces fra f.eks. fedt til muskler. MicroFit giver dig mulighed for løbende at evaluere dine fremskridt. Er du ikke så motiveret fordi vægten ikke er gået ned som forventet, kan der sagtens være forbedringer i kondital, blodtryk, puls, kolesteroltal eller fedtprocent.

Lad din fitnessrådgiver i Kondigrafen teste dig med MicroFit og motivere dig til forsat at yde en indsats. Du kan aftale tests hvert kvartal eller halve år som det passer dig bedst. MicroFit lagrer alle tests og sammenligner med tidligere resultater. Desuden giver MicroFit mulighed for en dybdegående vurdering af din livsstil og helbred gennem psykologiske livsstilsspørgsmål.

Alle MicroFits målinger er godkendt af verdenssundhedsorganisationen WHO som værende i overensstemmelse med almindelig praksis indenfor lægeverdenen. MicroFit software, hardware og database gør det let at sammenligne data med andre personer i samme aldersgruppe og af samme køn. Du kan også vælge, at sammenligne dine resultater med resten af din familie eller alle medarbejdere på din arbejdsplads.

MicroFit blev bl.a. brugt ved OL i Sidney i 2000 til at teste deltagerne. Det amerikanske forsvar og brandvæsen anvender også MicroFit til at screene og rekruttere nyt personale.

Resultaterne kan du se på skærmen med det samme og du kan få dine opnåede resultater med hjem

Blodtryksmåling med MicroFit
Bicepsstyrke målt med MicroFit
MicroFits Flexometer måler smidighed
Resultaterne kan du se med det samme på skærmen
Kondital med MicroFit
Resultaterne kan du få med hjem efter testen
     
  MicroFit heldbredstest:

Livsstilsanalyse samt test af dit kolesteroltal, fedtprocent, blodtryk, rygsmidighed, styrke og dit kondital. Så kan du videnskabeligt følge med i din fremgang.

Livstilsanalyse plus nedenstående test, varighed ca. 1½ time . (Besparelse 495 kr.)

Pris 995 kr.
 
     
 

MicroFit inviduelle tests:

Fedtprocent, kolesteroltal, blodtryk, rygsmidighed, styrke.

Pris pr. stk. 100 kr.

 
     
 

MicroFit kondital test:

Pris. 495 kr.

 
     
  Livstilsanalyse og risiko vurdering for hjerte- og karsygdomme

Konsultation med blodtryksmåling, kolesterol og forslag til forebyggelse

Pris. 298 kr.
 
     
© Copyright 1999-2020 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.