Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Styrke- & konditionstræning
Et tilbud til alle. uanset køn, alder, højde, drøjde og nuværende form.

Styrketræning

Styrketræning er et tilbud til alle, uanset køn, alder, højde, drøjde og nuværende form. Og uanset om du kommer alene, sammen med familie og venner, eller med dine kolleger. Fælles for alle, der kommer i Kondigrafen, er ønsket om at få en bedre fysisk form. Det gør tilværelsen nemmere og mere behagelig og giver mere overskud i dagligdagen, samtidig med at træningen forebygger sygdomme og skader. Næsten uanset hvilket ønske du har for din fysisk form, kan du få det opfyldt i Kondigrafen.

Der findes ikke to mennesker der er ens, derfor er vores udgangspunkt og mål også forskellige. Af den grund er der heller ikke to træningsprogrammer der er ens i Kondigrafen.

Træningen foregår på dine betingelser. Det er din nuværende fysiske form, dine behov, dine mål og din tid, der danner rammerne for dit træningsprogram. Derfor starter vi altid med en indledende analyse af dine mål og specielle hensyn der skal tages, for at kunne sammensætte et program, der passer præcis til dig. Det giver dig tryghed for, at du trives under træningen, og at du opnår de opstillede mål.

Det er nødvendigt at tilpasse dit træningsprogram løbende, så det tager højde for dine fremskridt. Det bliver for ensformigt og kedeligt at træne de samme øvelser dag ud og dag ind. Resultaterne udebliver ved ensformig træning, variation er vejen til effektiv træning. Derfor tilbyder vi i kondigrafen gratis og løbende evaluering af dit træningsprogram og vel og mærke ikke kun i starten af dit medlemskab.

Evalueringen af de opstillede mål sker med faste intervaller, for at dit træningsprogram altid er opdateret, så det hele tiden passer til din fysiske form og fremgang. Derved har du hele tiden nye udfordringer. Det sikrer dig, at du opnår de bedst mulige resultater. Andre centre tager 450 – 500 kr. pr. time for denne ydelse. I Kondigrafen er det gratis.
Se evt. filmen med Bernard Bjørn om, hvor grueligt galt det kan gå.

Evalueringen sker ved at sammenligne dine opnåede resultater med de opstillede mål. Det giver din instruktør et præcist billede af den fysiske udvikling i hele din krop. Forskellene vurderes og der tilrettelægges en ny træningsplan. Din bedre fremgang vil afspejle sig i program type såsom traditionel styrketræning, cirkeltræning og/eller øvelsesvalg, belastninger, gentagelser etc. Program mulighederne er uendelige.

Producenter af motionsudstyr er også individuelle mennesker, derfor har vi to forskellige typer motionsudstyr. Dette giver dig garanti for, at vi har noget for enhver smag. Samtidig giver det et helt specielt grundlag for den individuelle træning.

Mange bliver rigtig glade for at styrketræne og komme i centret, fordi det giver dem en livsstil fyldt med velvære, harmoni og trivsel.Konditionstræning

Kredsløbsafdelingen er et helt afsnit for sig selv. Her finder du flere varianter af løbebånd, cykler, trappemaskiner, crosstrainer og romaskiner. På maskinerne kan du enten vælge et af de indbyggede overraskelsesprogrammer, intervaltræning eller at konkurrere mod maskinen. Under træningen vil du konstant få oplysninger om din puls, kalorieforbrug, hastighed, tider og distancer.

Det store udbud af maskiner, gør det muligt for dig at udvælge og kombinere netop de maskiner, du befinder dig bedst med.


   
© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.