Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- TIL RYGPATIENTER / MOTIONISTER

Der er etableret et samarbejde mellem træningscentret Kondigrafen og kiropraktorerne G.B. Dauscha, Anne Winther Caspersen, Bo Jørgensen og Birgitte Tøning omkring diagnosticering og afhjælpning af funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet, omfattende rygsøjle, bækken, arme, ben og kæbe.

Ved funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet forstås at led og muskler ikke fungerer optimalt og hermed giver gener i form af muskelspændinger, smerter og eller hovedpine mm.

Et behandlingsforløb hos en kiropraktor består af en grundig undersøgelse, evt. røntgenundersøgelse, manuel behandling, rådgivning og kontrol. Der kræves ingen lægehenvisning for at gå til kiropraktor.

Funktionsforstyrrelsernes omfang, klientens alder, fysiske og psykisk form og tiden der går fra generne opstår til kiropraktisk behandling påbegyndes, er alle faktorer, der har stor betydning for behandlingsforløbet. Den efterfølgende genoptræning af muskulaturen har ligeledes stor betydning for stabiliseringen af ledfunktionen.

Forskning viser, at træning er til stor gavn for hele kroppen, og altså også for ryggen. Det er imidlertid vigtigt at gøre sig klart, at hvis det gode resultat skal bibeholdes, skal træningen fortsættes livet igennem, da det også er et spørgsmål om livsstilsændring. Det er selvfølgelig langt bedre og nemmere at forebygge end at helbrede.

Træningen i Kondigrafen foregår på dine betingelser. Det er din nuværende fysiske form, dine behov og mål, der danner ramme for dit træningsprogram. Derfor starter vi altid med en indledende analyse af dine mål og de specielle hensyn, der skal tages for at kunne sammensætte et program, der netop passer til dig. Det giver dig tryghed for, at du trives under træningen, og at du opnår de opstillede mål. Med den løbende evaluering sikrer vi dig, at din forbedrede form bliver tilpasset med nye øvelser og udfordringer.

Fordelen ved samarbejdet er, at vi kender til hinandens behandlingsmetoder og kompetenceområder og derved langt hurtigere kan få klienten igennem hele forløbet – fra det tidspunkt, hvor man beslutter sig for at gøre noget ved situationen og henvender sig i Kondigrafen eller hos kiropraktoren, til det tidspunkt, hvor man har opnået det bedst mulige resultat i form af en sundere, stærkere og mere velfungerende ryg.Anne Winther Caspersen
Gl. Torv 4
1457 København K
Tlf. 33 14 17 18
G.B. Dauscha
Gl. Kongevej 25
1610 København V
Tf. 33 22 07 55
Bo Jørgensen
Fr.sundsvej 207
2700 Brønshøj,
Tlf: 38 28 26 03
Birgitte Tønning
Fr.sundsvej 207
2700 Brønshøj,
Tlf: 38 28 26 03

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.