Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Massage
Vi tilbyder flere forskellige former for massage i Kondigrafen

Massage

Kondigrafens massør tilbyder forskellige former for massage. Vores massør er uddannet lægeeksamineret massør og idrætsskadeterapeut. Idrætsskadeterapeut uddannelsen er en specialiseret uddannelse med henblik på undersøgelser af kroppen, samt udførelsen af forskellige behandlingstekniker, der alt sammen bliver kombineret med fokus på det hurtigste og bedste resultat.

Vores massør er løbende på kurser og videreuddannelser, for hele tiden at være opdateret med den nyeste viden inden for behandlingsområdet.

Massage

Hvad enten der er tale om elitesportsudøvere, motionister eller folk med almindelige problemer som spændingshovedpine, ømme skuldre, diverse ryg og lændesmerter, spiller massage en stadig større rolle.

Veludført massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver generelt bedre velvære.

Kontinuerlig massage kan desuden afhjælpe livsstil betingede symptomer som eksempelvis stress og udbrændthed.

Folk der træner ofte, vil med regelmæssig massage kunne intensivere træningen og samtidig minimere risikoen for skader.

MET (Muskel energi teknik)

Et led kan ikke flyttes selv, det kræver nogle muskler, der trækker det skævt og holder det i en forkert position. Med MET bruger man musklernes egen styrke til at trække ledet på plads ofte i kombination med udstrækning og massage. Denne teknik er især god ved hoftelåsninger og nakkeproblemer, men kan med fordel også bruges andre steder på kroppen.

TENS (Transcutan nervestimulation) Smertelindring uden medicin

TENS er en enkelt og praktisk behandlingsmetode som er videnskabelig veldokumenteret og som anvendes af fysioterapeuter og smerteklinikker over hele landet. TENS går via elektriske impulser ind og påvirker nervebanerne og derved smerteopfattelsen. Samtidig aktiveres kroppens naturlige smerteforsvar, idet smertedæmpende stoffer som endorfiner og encephaliner bliver frigjort,

TENS er uden nogen kendte bivirkninger og kan i mange tilfælde erstatte eller reducere pilleforbruget hos mennesker der plages af smerter, uanset om smerterne er kroniske eller akutte. Ved yderlige information, ringes direkte til massøren som med glæde vil svare på spørgsmål

Man har på kondigrafens klinik mulighed for at leje udstyret efter kyndig vejledning.

Tider og priser

25 minutter
Behandling af eks. ben eller Ryg/nakke/skuldre eller skuldre/nakke/arme 225 kr.

50 minutter (Anbefales første gang)
Behandling og undersøgelse af skader eller en dyb massage af evt. ben/ ryg /nakke og skuldre. 400 kr.

75 minutter
Luksusmassage af hele kroppen. For den der ønsker lidt ekstra. 550 kr.

Spar 10 % ved køb af 10 turs klippekort

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.