Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- FITNESSINSTRUKTØR 37 timer om ugen

Har du en sund livsstil, med motion og sund kost, som en naturlig del af din hverdag og har du lyst til at formidle denne livsstil til andre, ved at gøre brug af din viden og evner i et livsstils- og fitnesscenter? Så venter et spændende job i Kondigrafen

Kondigrafen omfatter 1657m² aerobic-, foredrags-, og cykelsal, stor fitnessafdeling med 100 af de bedste træningsmaskiner på markedet og solarier, samt massør og tilknyttet kiropraktorer m.m. Dette danner ramme for et spændende og meget anderledes livsstilscenter, der ikke blot inspirerer til fysisk udfoldelse, men samtidig kan inspirere dine kreative evner.

At centerets gæster trives og finder det rart at være medlem, er din forudsætning for et spændende job, derfor må du holde af, at give gæsterne lidt mere end de forventer.

Din personlighed tæller generelt mere end dit eksamensbevis. Du må derfor være fleksibel, udadvendt, selvstændig, positiv og kunne lide at omgås mennesker.

Du skal have en god indlevelsesevne med venlig kommunikation, således at vi kan skabe en positiv ånd, præget af initiativ og gensidig respekt. Du skal samtidigt have en god udstråling og en smittende energi.

Hvis du ønsker at udvikle dig personligt og engagere dig i den videre udvikling af Kondigrafen, så venter et spændende job på dig.

Kondigrafen har åben 78 timer om ugen: Mandag, onsdag, fredag. 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag og helligdage 9-16. Din arbejdstid vil ligge indenfor dette tidsrum. Lønnen afhænger af dine kvalifikationer. Vi har en attraktiv bonusordning ved længerevarende ansættelse.

Du skal gerne have afsluttet en grunduddannelse inden for kontor, butik eller anden relevant uddannelse. Ansøgere foretrækkes med uddannelse i anatomi, fysiologi, ernæring og eventuelt styrketræning, aerobic eller gymnastik.
Selv med gode kvalifikationer, forventer vi dog, en oplæringsperiode på ca. 12 måneder, eventuelt suppleret med kurser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: Rådgivning, planlægning af fysisk træning, kostvejledning samt fortsat motivering af motionisterne. Telefon og kundemodtagelse, samt lettere administration og rengøring. Du har også mulighed for, at være med til at udvikle centret, således at vi til stadighed kan være på forkant med udviklingen.

Er du interesseret i at se og høre mere om Kondigrafen, så send venligst først en skriftlig ansøgning meget gerne med almindelig post.

Bemærkninger til ansøgningen
Kun skriftlige henvendelser, gerne med foto og angivelse af løn forslag.
Ansøgere skal kunne beherske dansk i skrift og tale.

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.