Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Holdtræningsinstruktør

Holdtræningsinstruktører til Pilates, Yoga, Spinning,
Alm. basic Aerobic, Mbl og Step.

Brænder du for at undervise og har du lyst til at bruge dine evner nogle timer om ugen i et spændende center?

Vi tilbyder et spændende og meget anderledes livsstilscenter, som ikke kun danner en perfekt ramme for den fysiske udfoldelse, men også inspirerer dine kreative evner.
1957 kvm. med aerobic-, foredrags-, og cykelsal, 2 komplette serier træningsudstyr, kredsløbsafdeling og sol. Massør og tilknyttet kiropraktorer m.m.

Kondigrafen er ikke en del af en stor kæde, men stedet vi brænder for at være. Centret er 9 år gammelt.

Som holdtræningsinstruktør i Kondigrafen, uanset om det er yoga, spinning, pilates, boxing, balance bold eller alm. aerobic, tæller din personlighed mere end dit eksamensbevis. Vigtigst af alt er, at du kan lide at omgås mennesker. Forudsætningen for at du har et spændende job er, at kunderne synes det er rart at komme hos os. Derfor skal du holde af at give kunderne lidt mere, end de forventer.

Du skal have en god indlevelsesevne med venlig kommunikation. På den måde at skabe en positiv ånd, der er præget af initiativ og gensidig respekt. Du skal have en god udstråling og en smittende energi.

Hvis du er til et kortvarigt job uden egentligt mål, så skal du ikke tænke på os. Hvis du derimod ønsker at engagere dig i den videre udvikling af centret, så kan Kondigrafen være stedet, hvor et spændende job venter på dig.

God løn er en selvfølge, afhængig af dine kvalifikationer. Derudover attraktiv bonusordning.

Kvalifikationer
Du må besidde et kendskab til anatomi, fysiologi og som minimum have gennemgået en uddannelse inden for traditionel aerobic, indendørscykling, balance bold, pilates, boxing eller yoga.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du interesseret i, at se og høre mere om Kondigrafen, så send venligst først en kort skriftlig ansøgning med alm. post. Husk venligst, at angive på hvilke dage og tidspunkter, du har lyst, til at undervise i Kondigrafen.

Bemærkninger til ansøgningen
Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du interesseret i, at se og høre mere om Kondigrafen, så send venligst først en kort skriftlig ansøgning evt. med foto og meget gerne med alm. post. Husk venligst, at angive på hvilke dage og tidspunkter, du har lyst, til at undervise i Kondigrafen.

Venligst ikke personlig henvendelse i første omgang.

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.