Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag 7-21. Tirsdag, torsdag 10-21. Lørdag, søndag 9-16.
Gå til forsiden - Klik her
- Samarbejdspartnere søges

Fysioterapeut /massør søges til
Kondigrafen trænings- og livsstilscenter.

Undersøgelser, behandling, massage, genoptræning, hold- og individueltræning er en del af aktiviteterne af det samlede trænings- og livsstilstilbud i Kondigrafen, men nu udvider vi med egne fysiske behandlere.
Kondigrafen omfatter 1657m² aerobic-, foredrags- og cykelsal, fitnessafdeling med 100 af de nyeste træningsmaskiner på markedet, testudstyr, legerum til børn, solarier, omklædning, bad og sauna. Kondigrafen er 9 år, indrettet stemningsfuldt i en tidligere biograf og ikke en del af en stor kæde. Dette danner rammen for et spændende og anderledes livsstilscenter, der kan inspirere dine kreative evner.

Du får alt hvad, der kan købes for penge og alt hvad hjertet begærer i det dyreste og bedste træningsudstyr på markedet og store flotte holdtræningssale og foredragssal til din rådighed.

Du skal have en god indlevelsesevne med venlig kommunikation og være med til at skabe en positiv ånd, præget af initiativ og gensidig respekt. Din personlighed tæller mere end dit eksamensbevis. Vigtigst af alt er, at du kan lide at omgås mennesker og formår at give en god oplevelse. Du skal kunne formulere dig godt, såvel skriftligt som mundtligt på dansk.

Vi har flere særdeles egnede lokaler, hvor der kan indrettes til forskellige undersøgelses og behandlerrum i Kondigrafen trænings- og livsstilscenter.
Vi har f.eks. en separat afdeling på i alt 60 m². med egen indgang, med vinduer til gadeplan. Pt. opdelt i følgende rum: arkiv, tekøkken, stort åbent lokale og separat lokale. Lokalerne har alarm, bredbånd og kabel Tv.
Vi har også behandler rum med egen indgang fra trapperne via omklædningsrummene på 20m², med 3 store vinduer til gårdmiljø, med eget toilet og håndvask. Der er også muligheder for andre lokaler i bygningen, som dog afhænger af antallet af behandlere.

Har du derudover også lyst til, at undervise i holdtræning er det et ekstra plus, men også individuel genoptræning er en naturlig del af samarbejdet. Foredrag om ernæring, genoptræning og livsstil kan også være en naturlig del af samarbejdet.

Hvis du brænder for at være med til at præge udviklingen og fagligheden af genoptræning mv., og hvis du samtidig har den rette personlighed, har vi faciliteterne til dig.

Yderligere oplysninger kan indhentes på tlf. 38 282 282 hverdage mellem Kl. 20:00 – 21:00. Du er selvfølgelig også velkommen til, at fremsende en ansøgning og CV, med foto.

Ingen personlig henvendelse i første omgang.

Vi er spændt på, at hører fra dig.

© Copyright 1999-2021 Kondigrafen. Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Kondigrafen.